Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON! Doar in Romania.

Calitate verificata

Vedeti nota legala aici

Livrare rapida

Politica de livrare aici

Preturi de importator

Cere oferta EnGross aici

Descriere Test rapid pentru depistarea infectiei cu candida albicanis, Juscheck

Testul rapid Candida albicans cu caseta de testare (Secretii vaginale) este un test rapid de identificare imunocromatografica si detectare calitativa a antigenelor Candida albicans in secretiile vaginale, util in diagnosticarea infectiei cu Candida albicans.

Candida albicans este un fung oportunistic patogen prezent in mod normal in flora intestinala umana. Nu se multiplica inafara organismului uman.  Este prezent in tractul gastrointestinal si cavitatea bucala la 40-60% din adultii sanatosi. Este un agent comensal ce poate deveni patogen la gazde imunocompromise intr-o varietate de afectiuni. Fiind o specie din Genul Candida ce determina candidoze, determinate de multiplicarea in exces a fungilor. Candidoza este de exemplu foarte frecvent intalnita la pacientii HIV pozitivi.  C.albicans este cea mai frecvent intalnita specie de fungi izolata din biofilmul format pe dispozitive medicale implantate sau mucoase si tesuturi umane.  C.albicans, dar si C.tropicalis, C.parapsilosis, C.glabrata, sunt responsabile de cca 50–90% din candidozele diagnosticate la om. 5,9, In candidozele sistemice determinate de C. albicans este raportata o rata a mortalitatii de 40%.  Estimarile statistice indica un numar de decese variind intre 2.800 – 11.200 anual in SUA determinate de candidozele cu C.albicans.

Testul rapid pentru Candida albicans, cu caseta de testare (tampon vaginal) este un test imunologic calitativ, pe baza de membrana, pentru detectarea antigenelor Candida albicans prin interpretarea vizuala a evolutiei colorarii pe banda interna. Membrana este pre-acoperita cu anticorpi anti-antigene Candida albicans in zona liniei de test. In timpul testului, proba reactioneaza cu particulele acoperite cu anticorpi anti-antigene Candida albicans conjugati cu un agent cromatografic. Amestecul migreaza prin actiune capilara, pentru a reactiona cu anticorpii anti-antigene Candida albicans de pe membrana din zona liniei de test si genereaza o linie colorata. Prezenta acestei linii colorate in zona liniei de testare indica un rezultat pozitiv, in timp ce absenta sa indica un rezultat negativ. Pentru a servi ca un control procedural, o linie colorata va aparea intotdeauna in zona liniei de control, indicand ca s-a adaugat volumul corespunzator de proba si s-a produs imbibarea corecta a membranei.

Nu au fost găsite recenzii