Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON! Doar in Romania.

Calitate verificata

Vedeti nota legala aici

Livrare rapida

Politica de livrare aici

Preturi de importator

Cere oferta EnGross aici

Descriere Test rapid pentru infectii respiratorii 6 in 1 Golden Protect : Gripa A, Gripa B, COVID-19, RSV (virus sincitial respirator), Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae

Golden Protect are plăcerea de a anunța disponibilitatea imediată a celui mai nou produs, cu livrare rapidă în întreaga țară.

Acest produs reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul medical, în special în sezonul rece, când diagnosticarea precisă și rapidă a pacienților prezintă dificultăți datorită simptomelor neclare.

Testul Golden Protect inovator, pentru infecții respiratorii include 6 analize diferite (Gripa A, Gripa B, COVID-19, RSV (virus sincitial respirator), Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae), oferă rezultate fiabile și rapide dintr-o singură prelevare nazofaringiană.

Este un pas înainte în oferirea de soluții eficiente pentru diagnosticarea rapidă și eficientă în îngrijirea pacienților.

Testul rapid pentru infecții respiratorii 6 în 1, care include Gripa A/B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae cu prelevare nazofaringiană, este un test imunocromatografic rapid destinat detectării calitative a proteinei nucleocapside a COVID-19, gripelor A și B, Virusului Respirator Sincițial (RSV), Adenovirusului și antigenele Mycoplasma pneumoniae din nazofaringele uman. Conceput exclusiv pentru utilizare profesională in vitro, acest test oferă o soluție eficientă pentru diagnosticarea rapidă a infecțiilor respiratorii.

Acest test este esențial pentru identificarea infecțiilor cu COVID-19, Influenza A+B, RSV, Adenovirus și M.pneumoniae, fiind util în special în faza acută a infecției, unde antigenii sunt detectabili în probele respiratorii superioare. Rezultatele pozitive indică prezența acestor antigeni, necesitând însă o corelare clinică cu istoricul pacientului și alte date de diagnostic pentru a determina starea exactă a infecției. Este important de menționat că rezultatele pozitive nu exclud prezența altor infecții bacteriene sau virale și că agentul detectat nu trebuie considerat întotdeauna cauza directă a bolii.

În cazul rezultatelor negative, acestea nu exclud posibilitatea unei infecții cu COVID-19, Influenza A+B, RSV, Adenovirus sau M.pneumoniae și nu ar trebui folosite singure pentru a ghida tratamentul sau deciziile de management al pacientului. Rezultatele negative trebuie considerate ca fiind prezumtive și, dacă este necesar, confirmate prin teste moleculare suplimentare pentru o gestionare adecvată a pacientului. Este esențial ca aceste rezultate să fie evaluate în contextul expunerilor recente ale pacientului, istoricului medical și prezenței simptomelor clinice specifice acestor infecții.

Principiul testului se bazează pe detectarea calitativă a antigenilor specifici fiecărei infecții prin reacții imunocromatografice. Specimenul nazofaringian reacționează cu anticorpii specifici fiecărui antigen, prezenți pe particulele din test. Această reacție generează linii colorate în regiunile de testare, indicând un rezultat pozitiv. În absența antigenilor, nu va apărea nicio linie colorată în regiunea de testare, sugerând un rezultat negativ. Fiecare test include, de asemenea, o linie de control procedural, care confirmă că volumul adecvat de eșantion a fost adăugat și că absorbția membranei a avut loc corect.

Sensibilitate, specificitate și acuratețe
Test rapid infectii respiratorii 6 in 1 Gripa A/B + COVID-19 + RSV + Adenovirus + Mycoplasma Pneumoniae (Prelevare nazofaringian) a fost evaluat cu specimene obținute de la pacienți. RT-PCR este utilizată ca metodă de referință pentru Test rapid infectii respiratorii 6 in 1 Gripa A/B + COVID-19 + RSV + Adenovirus + Mycoplasma Pneumoniae (Prelevare nazofaringian). Specimenele au fost considerate pozitive dacă RT-PCR a indicat un rezultat pozitiv. Specimenele au fost considerate negative dacă RT-PCR a indicat un rezultat negativ.
Specificatii produs: Test rapid pentru infectii respiratorii 6 in 1 Golden Protect : Gripa A, Gripa B, COVID-19, RSV (virus sincitial respirator), Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae

Brand:
Golden Protect
Proba testata:
Nazofaringian
Timp de asteptare rezultat:
15 minute
Mioara P
Avantaje
Cumparat din farmacie si in doar 10 minute am aflat ca am Gripa A ????‍♀️
M-a ajutat sa scutesc un drum la doctor si sa incep rapid un tratament care m-a readus la viata rapid.
Comentariu
Un produs care stiu ca nu mi va lipsi din casa
Ileana Monea
Avantaje
Nu mi trecea ceea ce eu credeam ca este o raceala cu nimic, asa ca am decis sa fac un test rapid sa vad daca nu cumva am altceva si am gasit acest test care mi-a confirmat ca am Gripa A. Dupa ce am vorbit cu doctora de familie m-am pus pe picioare dupa primele 24 ore cu tratamentul adecvat. Din pacate nici raceala nu mai este ce a fost si daca vrem sa revenim repede la sarciniile zilnice trebuie sa ne testam si sa luam medicamentele potrivite.
Comentariu
Recomand acest test !