Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON! Doar in Romania.

  • Producatori

      Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

Test pentru lipsa de vitamine – dispozitiv de ajutor în identificarea carențelor

Testele rapide pot identifica rapid deficiențele de vitamine, permițând intervenția precoce și prevenind complicațiile ulterioare asociate cu lipsa de nutrienți esențiali. Un test de vitamine poate fi util pentru persoanele care prezintă anumite simptome ale unei carențe de vitamine sau pentru cele care sunt predispuse la o lipsă de vitamine, cum ar fi veganii, femeile însărcinate sau persoanele în vârstă.

Aceste teste rapide pentru determinarea carențelor de vitamine de pe GoldenProtect pot fi realizate atât în cabinetele medicale, cât și de către pacienți acasă, în confortul propriei locuințe, întrucât sunt concepute ca un kit de autotestare. Este important să menționăm totuși faptul că rezultatul nu oferă o acuratețe de 100%, motiv pentru care de multe ori este necesară și o analiză de sânge pentru confirmarea carenței de vitamine.

Test pentru anemie – util în prevenirea anemiei feriprive

Testele pentru detectarea anemiei oferă un rezultat rapid în doar câteva minute, ceea ce permite o începere imediată a tratamentului fără întârzieri. Pentru persoanele care au un risc crescut de anemie sau care au antecedente medicale care ar putea indica anemie, testele rapide pot fi utilizate pentru monitorizarea regulată a stării lor de sănătate și pentru identificarea precoce a schimbărilor în nivelurile de hemoglobină. De exemplu, în cazul anemiei feriprive, cauzată de deficiența de fier, nivelurile de hemoglobină ar trebui să crească în urma suplimentării cu fier, iar acest lucru poate fi observat ușor, prin intermediul unor teste de anemie.

În magazinul nostru online vei găsi atât teste pentru lipsă de vitamine, teste pentru anemie, dar și teste pentru boli cu transmitere sexuală, teste rapide pentru uz profesional, alături de multe alte consumabile medicale de înaltă calitate.