Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON! Doar in Romania.

Calitate verificata

Vedeti nota legala aici

Livrare rapida

Politica de livrare aici

Preturi de importator

Cere oferta EnGross aici

Descriere Test rapid de urina pentru detectarea fumatului prin cotinina metabolizata in urma inhalarii nicotinei

Test rapid din urină pentru detectarea metaboliților nicotinici, cum ar fi cotinina. Cotinina este un compus format atunci când corpul descompune nicotina și este excretat în urină. Testarea cotininei din urină poate fi utilizată pentru a determina dacă cineva a fumat sau nu, dar nu poate indica cantitatea de tutun consumată sau frecvența fumatului.

Este important să rețineți că, deși testele de urină pentru detectarea cotininei pot ajuta la identificarea fumătorilor, acestea nu sunt perfecte și pot oferi rezultate fals-pozitive sau fals-negative. De asemenea, există posibilitatea ca cineva să aibă niveluri ridicate de cotinină în urină din alte surse decât fumatul, cum ar fi expunerea la fumul de țigară sau utilizarea altor produse din tutun, cum ar fi țigările electronice.

Este important să menționăm că utilizarea testelor de cotinină pentru a verifica copiii pentru fumat poate fi o decizie controversată și trebuie să fie discutată mai întâi cu un medic sau un specialist în sănătate.

Specificatii produs: Test rapid de urina pentru detectarea fumatului prin cotinina metabolizata in urma inhalarii nicotinei

Acuratete:
97,2%
Brand:
Golden Protect
Data expirare:
iulie 2025
Modalitate de ambalare:
1 test / cutie
Proba testata:
Urina
Producator:
Hangzhou AllTest Biotech CO Ltd
Tip Test:
autotestare

Nu au fost găsite recenzii