Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 RON! Doar in Romania.

 • Recipient urocultor de unica folosinta, ambalat individual , steril, 120 ml

 • Scrie o recenzie
  07250601
  in stoc
 • 0,89 Lei Cu TVA

  0,75 Lei fara TVA

  +
  Discounturile noastre de cantitate:
  Cantitate 500+
  Pret 0,75 Lei

  Nu sunteti inca hotarat? Adaugati la favorite

 • callcenter

  Aveti nelamuriri? Ne puteti contacta:

  0732 350 725

Calitate verificata

Vedeti nota legala aici

Livrare rapida

Politica de livrare aici

Preturi de importator

Cere oferta EnGross aici

Descriere Recipient urocultor de unica folosinta, ambalat individual , steril, 120 ml

Recipient Urocultor Steril de Unică Folosință - 120 ml

Descriere: Recipientul urocultor steril de unică folosință este un instrument esențial în domeniul medical, conceput pentru a facilita recoltarea și stocarea probelor de urină într-un mod igienic și eficient. Acest recipient a fost proiectat pentru a satisface nevoile profesioniștilor din sănătate și pentru a asigura o recoltare precisă și fără contaminare a probelor de urină.

Caracteristici principale:

 1. Capacitate de 120 ml: Recipientul are o capacitate de 120 ml, ceea ce îl face potrivit pentru colectarea și stocarea probelor de urină într-o gamă largă de situații medicale.
 2. Steril și de unică folosință: Acest recipient este sterilizat în mod corespunzător și este de unică folosință, ceea ce garantează că proba de urină nu va fi contaminată în timpul recoltării. Ambalajul individual asigură integritatea sterilității.
 3. Capac de culoare roșie: Capacul de culoare roșie este ușor de identificat și de manevrat, permițând utilizatorului să închidă etanș recipientul fără efort suplimentar.
 4. Etanșare eficientă: Recipientul este dotat cu o etanșare eficientă, care împiedică lichidul să iasă din recipient și previne scurgerile, asigurând astfel integritatea probelor și evitând contaminarea mediului din jur.
 5. Ușor de folosit și depozitat: Designul simplu și practic face ca acest recipient să fie ușor de folosit de către personalul medical. Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de depozitat în unitățile de sănătate sau cabinetele medicale.
 6. Garanția sterilității: Sterilitatea recipientului este garantată atâta timp cât ambalajul este intact, ceea ce asigură integritatea probelor de urină.

Recipientul urocultor steril de unică folosință este un instrument esențial în colectarea probelor de urină în medii medicale și clinice. Este un produs conceput pentru a asigura o recoltare precisă, igienică și fără riscul de contaminare a probelor, contribuind la furnizarea unei îngrijiri de calitate pacienților.

Nu au fost găsite recenzii